Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel idee├źn en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 19 januari 2017

Olifantje

De koffie pruttelt, alles staat klaar. Nog even niemand te zien dus ik kan nog net even bloggen voor de brei- en haakclub weer begint vanavond.
Kort blogje hoor!

Vers van de pers: een superleuk patroon van een schattig olifantje Nina!


Dit is het nieuwste ontwerp van KrissieDolls. Wees eerlijk, onweerstaanbaar leuk! Je kunt het Nederlandse patroontje kopen op de website van KrissieDolls.

Zoooo en nu een avondje beppen, kletsen, lachen, haken en breien!

2 opmerkingen:

 1. Oh wat een schatje ­čśŹ
  Fijne dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt onweerstaanbaar. Wat een snoezig olifantje.

  Groetjes en een fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...