Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 7 november 2016

Bonnet

Vandaag een muts met een beetje  ouderwetse vorm die doet denken aan een Bonnet. Je kent 'm wel van historische films of van het Kleine Huis op de Prairie :-)


Deze muts is daar op gebaseerd en ik vind 'm leuk! Het patroon is in het Engels (tja, helaas....) maar wel gratis te vinden bij Balls to the Walls Knits


(Foto's en Patroon Iris Bloom Bonnet van Balls to the Walls Knits)

Iris Bloom Bonnet Balls to the Walls Knits, A collection of free one- and two- skein knitting patterns:

Zo heb je écht geen kouden oren meer. Let even op bij het patroon, er worden US-maten gebruikt, hier vind je een omrekentabel.





4 opmerkingen:

  1. Echt wel speciaal, maar ook wel heel mooi vind ik! Dankjewel voor de link!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die wil ik. Wat een leuke muts. Dank je wel. Groeten Marita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ohhhhh! het kleine huis! Ik was daar zot van!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een ouderwetse bonnet in een modern jasje. Mooi en lekker warm.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen