Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
vrijdag 18 november 2016

Inspiratie

Dat was gisteren een gezellige boel tijdens de brei- en haakclub in onze winkel. Terwijl de regen met bakken uit de lucht viel en de wind door de straten gierde zaten wij samen te haken en te breien (en te kletsen en te lachen....).
Hup, de zware naaimachines van Ali weer aan de kant, af en toe wat inspiratie opdoen in de winkel en alle patronen bij de hand. Koffie, thee en wat lekkers en alle ingredienten voor een fijne avond zijn er.


Het is heelijk om geïnspireerd te worden door anderen en elkaars werk te bewonderen of even je buurvrouw aan te stoten en te vragen: hoe doe jij dat ook al weer?

Zo werd deze dame uiteraard ook bewonderd! Dit schattige konijntje (met doddig staartje) heeft een gebreid jurkje en is gemaakt volgens het patroon van Aminette's World: konijntje Willenein.
Het uitgebreide patroon is geschreven in het Nederlands en is hier te koop.Er staan nog meer leuke Nederlandstalige patronen op Aminette's World
En wil je een keer komen naar onze brei- en haakclub, dan ben je uiteraard van harte welkom op elke 1e en 3e donderdagavond van de maand in onze winkel.6 opmerkingen:

 1. Och wat zou ik graag dichterbij wonen... Ziet er super gezellig uit !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog zo'n reactie van mij: jammer, jammer, te ver weg! Maar leuk dat jullie zo genieten met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige boel daar bij jou! En dat konijn is echt een dotje. Gelijk 'flieft'. Ik kan prima haken maar in het rond haken is niet zo mijn ding. Des te meer bewondering voor de maakster. Fijn dat je avonden zo lekker gevuld zijn. Ook voor mij geldt helaas: beetje te ver weg....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag voor je winkeltje gestaan, is mooi en gezellig, had niets nodig, wel een vraag maar die stel ik je wel via de mail, mijn man bij me en aangezien we samen uit waren niet naar binnen gegaan, heb het wel heel fijn gevonden je winkel te zien, ik volg je blog 6 dagen in de week, ik wens je heel veel succes en hoop je nog eens binnen te ontmoeten. Liefs vanuit Brouwershaven en straks weer vanuit Assen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik in de buurt zou wonen wist ik het wel, dan kwam ik ook gezellig haken/breien en beppen, maar helaas. Gelukkig kan ik via je blog wel meegenieten en we komen van het voorjaar vast nog wel in Zeeland en dan kom ik zeker wolletjes uitzoeken en kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig garen is dat van Arne en Carlos, om sokken mee te breien!! Echt een aanrader, het is net toveren hoe die randjes vanzelf ontstaan. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...