Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 30 november 2016

Winterfair 2016


Nog een weekje en dan ben je weer van harte welkom op de Winterfair in Arnemuiden. Op vrijdag 9 december verandert de Langstraat in een gezellige Fair, met kraampjes en in alle winkels kleine en grote activiteiten. De Markt en de Langstraat zijn in winterse sferen en je kunt er terecht voor heel veel lekkernijen, cadeautjes, kerstdecoraties en koopjes in de winkels of bij een van de bijna 30 kramen. We starten vanaf 15.00 uur en het duurt tot 21.00 uur.

Afbeeldingsresultaat voor blij dat ik brei winterfair

Op de Markt staat een grote tent waar 's avonds muziekoptredens zijn van de Muziekvereniging en Simonelli School of Music, het museum is gratis te bezoeken en je kunt je warmen aan glühwein, chocomelk of gratis erwtensoep. Helemaal nieuw dit jaar is een soort Kunstroute. In een aantal leegstaande winkelpanden vind je verschillende creatieve stands op het gebied van creativiteit, kunst en ambacht.

Deze mensen tref je op verschillende locaties in de Langstraat:       
Jacqueline Geluk -  Handgevormde Keramiek
Monique Brasse - Zeeuwse kralen
Cocky Wattel - Schilderijen van o.a. klederdrachten en zeeën
Ria de Nooijer - Stampin-Up met workshop mini workshop
Coby Severiens - draagbare kunst  
Jan van de Plasse  - Sieraden en streekdracht figuren van hout.
Lenie Pieper - Zeeuwse kaarten van irisvouwen en fancy-folding
Marian van Garsel  - Handgevormde Keramiek
Hanna Bolier - Kleurrijke vogels en katten van Keramiek
Rineke de Groes -  Geverfde zijde ook kleine demostratie
Cora van der Peyl  - Handgemaakte glaskralen
Jacqueline de Visser  - Objecten zee zwerfvuil
Conny Polfliet  - Handgemaakte tassen en fantasie poppen.
Henny de Vlieger - Boer en boerinnen van keramiek
Marijke Versteeg - Keramiek
Stichting NetherlandsSriLanka. - Goed doel
Erna Kooi-den Hollander  -    Beeldhouwwerk

Nóg meer de moeite om om deze dag langs te komen!

Uiteraard heten we je ook van harte welkom in onze winkel, je kunt bij ons even uitblazen, een stukje breien en een wolletje uitkiezen voor een december-projectje. 


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...