Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 21 november 2016

Klaas

Na de storm van zondag hangt er vrijwel geen blaadje meer aan de bomen. Opeens is alles kaal en op een dag als vandaag is het wel héél vroeg donker. Het wordt écht tijd voor speculaas, winterthee, pepernoten en zo. We proberen aan onze gasten de winterse gebruiken en feesten uit te leggen met bijbehorende lekkernijen. Een en ander werd wel duidelijk toen Sint en zijn Pieten afgelopen zaterdag door de straat liep 😊. Overigens valt de speculaas in goede aarde.
Het is nog wel een klus om het verschil tussen Sinterklaas en Santa Claus uit te leggen, dus houden we het maar op Klaas die cadeautjes uitdeelt in December: dekt aardig de lading.

Helemaal Klaas is deze nieuwste lappenpop van Sascha!

Als je fan bent van de lappenpoppen hoort deze zéker in je verzameling. Het patroon is te koop via Ravelry en Etsy en uiteraard ook in onze winkel te koop als pakketje.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten