Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 21 november 2016

Klaas

Na de storm van zondag hangt er vrijwel geen blaadje meer aan de bomen. Opeens is alles kaal en op een dag als vandaag is het wel héél vroeg donker. Het wordt écht tijd voor speculaas, winterthee, pepernoten en zo. We proberen aan onze gasten de winterse gebruiken en feesten uit te leggen met bijbehorende lekkernijen. Een en ander werd wel duidelijk toen Sint en zijn Pieten afgelopen zaterdag door de straat liep 😊. Overigens valt de speculaas in goede aarde.
Het is nog wel een klus om het verschil tussen Sinterklaas en Santa Claus uit te leggen, dus houden we het maar op Klaas die cadeautjes uitdeelt in December: dekt aardig de lading.

Helemaal Klaas is deze nieuwste lappenpop van Sascha!

Als je fan bent van de lappenpoppen hoort deze zéker in je verzameling. Het patroon is te koop via Ravelry en Etsy en uiteraard ook in onze winkel te koop als pakketje.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...