Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 1 november 2016

Kabelmuts

O wat wordt het nu toch vroeg donker! Nu het bewolkt en miezerig is valt de avond wel heel erg snel. Nu wordt het écht Herfst.
Tijd voor een mooi patroon van een hele mooie kabelmuts.


Je kunt het gratis patroon downloaden via Ravelry (Engels). Voor de kabels heb je wel wat ervaring nodig.


1 opmerking:

  1. Wat een leuke muts! Ik wil er ook één breien, maar snap niks van Engelse patronen.

    Groetjes.
    Gerda

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...