Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

maandag 7 november 2016

Bonnet

Vandaag een muts met een beetje  ouderwetse vorm die doet denken aan een Bonnet. Je kent 'm wel van historische films of van het Kleine Huis op de Prairie :-)


Deze muts is daar op gebaseerd en ik vind 'm leuk! Het patroon is in het Engels (tja, helaas....) maar wel gratis te vinden bij Balls to the Walls Knits


(Foto's en Patroon Iris Bloom Bonnet van Balls to the Walls Knits)

Iris Bloom Bonnet Balls to the Walls Knits, A collection of free one- and two- skein knitting patterns:

Zo heb je écht geen kouden oren meer. Let even op bij het patroon, er worden US-maten gebruikt, hier vind je een omrekentabel.

4 opmerkingen:

 1. Echt wel speciaal, maar ook wel heel mooi vind ik! Dankjewel voor de link!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wil ik. Wat een leuke muts. Dank je wel. Groeten Marita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhhh! het kleine huis! Ik was daar zot van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een ouderwetse bonnet in een modern jasje. Mooi en lekker warm.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...