Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 17 november 2016

Grapje

Het zijn serieuze tijden.......
Dus soms kan een grapje geen kwaad, toch?
Deze wanten bijvoorbeeld doen mij glimlachen 😊.Je kunt het gratis patroon downloaden via Ravelry. Het is niet meer dan een schema, dus niet helemaal voor beginners, het is handig als je al vaker wanten hebt gebreid. 

Ben je serieuzer? 😉 Dan is dit misschien meer voor jou!


Ook dit patroon is verkrijgbaar via Ravelry (Engels kooppatroon)

3 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuke wanten, laat de kou maar komen :) of eerlijk gezegd zit ik er nog niet op te wachten. Maar ze zijn erg leuk. Groetjes El

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn gewoon kunstwerken. Mooi hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...