Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 5 oktober 2016

Workshop!

Koud he? Héérlijk! Het wordt sokken- en mutsenweer :-)


Dit prachtige exemplaar zet je natuurlijk niet op als het 30 graden is! 

Zoals beloofd gaan we ook weer starten met een workshop Fair Isle breien: Breien met 2 kleuren zoals in deze muts met het motief van Zeeuws Schortenbont. 

Op zaterdag 22 oktober geeft Ans weer een workshop in deze techniek. We beginnen dan met iets kleins: Een sleutelhoesje in Schortenbont motief. 


Je kunt je opgeven per mail of in de winkel. De kosten zijn € 17,50. Wij zorgen voor de verschillende kleurtjes garen (ruim voldoende voor het maken van het hoesje), neem je zelf je sokkennaalden (2½ of 3) mee? Deze zijn evt. ook in de winkel te koop. En is er volop koffie, thee en wat lekkers! Natuurlijk krijg je het patroon mee naar huis.
Nog even in het kort: Zaterdag 22 oktober 2016 van  13.30 - 15.30 uur 
Brei je liever met een rondbreinaald? Neem dan een rondbreinaald 2½ of 3 mm - van minstens 80 cm mee)
Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen.


En voor wie deze techniek al onder de knie heeft en gaag deze muts wilt breien: je kunt het pakketje bestellen via Tikkeltje Zeeuws.

1 opmerking:

  1. Klinkt geweldig Jeanet, woonde je toch echt wat korterbij dan kwam ik vast elke workshop volgen!!!! Veel succes!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen