Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


maandag 10 oktober 2016

Naar binnen!

Nu het een stuk kouder wordt en de dag korter is het heerlijk om weer meer binnen ze zijn. Vanzelf is er meer aandacht voor gezelligheid en interieur (wat ik zo'n raar woord vind - zeg maar gewoon huiskamer of keuken want daar hangen we toch meestal samen?).

Dit kussen hoort wel bij de herfst, vind je niet?

 Acorn cushion intarsia crochet patterns pdf woodland nature forest home decor autumn fall mustard

Je kunt de patronen bestellen via Etsy. In het Engels maar met schema's. Deze kunnens zijn niet met de Tapestry-techniek gehaakt, maar heen en weer (Intarsia-crochet). Je vindt meer informatie over deze techniek bij Little Doolally. En als je eens wilt uitproberen, dan vindt je hier een gratis patroon van deze ontwerpster met extra informatie.

Foto's en ontwerpen: Little Doolally

6 opmerkingen:

 1. Wat een 'herfstelijk' kussen met dat roodborstje en dat eikeltje! Knap haakwerk, ik ga het eens bekijken,
  groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje, dat roodborstje! Ik ga deze techniek ook zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk, vooral dat roodborstje. Groetjes El

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gezellig, die kussenpatroontjes. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige patronen!Vooral het roodborstje...verliefd <3

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...