Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

dinsdag 11 oktober 2016

Vergeten pareltjes!

Koud he? Dat is toch even wennen: vanmorgen was het op veel plaatsten krabben van de autoruiten en drie weken geleden stonden we nog in onze korte broek boodschappen te doen :-)
Holland op zijn best, hoor (hoewel manlief en na 25 jaar nog maar moeilijk aan wennen kan).

Nu kan ik weer met een gerust hart bloggen over mutsen. Ik heb wat vergeten pareltjes opgezocht!

Muts met slangenmotief (Arnemuiden)


Vissersmuts Vlissingen

Vissersmuts Yerseke

Zeeuwse Bontmuts (Schortenbont)

Zeeuwse Bontmuts met dubbel boord

Image result for muts bommenede
Muts Bommenede (in 4 maten!)

 Baret Hulst

Muts Zierikzee

Met deze Zeeuwse Mutsen dus echt nooit meer koude oren! Al deze pakketjes zijn nog steeds in onze winkel te koop, maar ook via Tikkeltje Zeeuws en via de mail. Al deze mutsen liggen ook in onze winkel, waar je ze in het echie kan bewonderen.

Nóg een vergeten pareltje wil ik jullie noemen! Morgen beginnen hier de Herfstsfeerdagen, waar ik al over blogde. Maar één pareltje ben ik vergeten te noemen. Op de Markt vind je nl. 't Steigertje, te vinden in een hele oude timmerwerkplaats (op deze foto van 100 jaar geleden lijkt er zelfs weinig te zijn veranderd).


Bij 't Steigertje vind je echt hele mooie handgemaakte, unieke meubels en accessoires van (steiger-)hout. Unieke werkstukken, ook op maat en op verzoek!
Elke keer vind je er weer nieuwe dingen, maar het wordt nog mooier als je de werkplaats erbij ziet waar alles ambachtelijk wordt gemaakt.
't Steigertje is maar heel af en toe open, maar speciaal voor de Herfstsfeerdagen kun je er deze week terecht op woensdag- en donderdagmiddag en op vrijdag de hele dag. Je begrijpt wel dat ik jullie dit pareltje niet wilde onthouden!
Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van 't Steigertje? Volg dan de Facebook-pagina.Iedereen is van harte welkom!

4 opmerkingen:

 1. Dat is écht een verborgen juweeltje, Jeanet ;o) Ik kom toch regelmatig op jullie Markt, maar had deze werkplaats en winkel nog nooit gespot!! En... ik probeer zeker binnen te stappen volgende week, het ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je wel déze week (nog) een keer komen hoor! Het begint morgen al :-)
   En het is zéker iets voor jou!

   Verwijderen
  2. Je hebt het nu ruimschoots goed gemaakt, wat een leuke dingen in
   t Steigertje

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...