Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


dinsdag 4 oktober 2016

Gehaakte lappenpoppen - deel 2

Hebben jullie ook zo'n plezier gehad om de lappenpoppen te haken uit het boekje van Sascha? Sinds vorige week ligt het tweede deel in de winkel. We hebben stapels in huis gehaald (ik heb een boekje nog nooit zó vaak verkocht), want ook dit boekje staat weer boordevol leuke poppen, mini's en kleertjes. Veel popjes heb ik in de afgelopen maanden al voorbij laten komen, in dit boekje vind je ze allemaal terug.


Dankzij Ans, die de patroontje testte, liggen heel veel lappenpoppen uit het boekje bij ons in de winkel. Kom gerust kijken naar deze lappenpoppen-familie.
De kangoeroes zijn wel mijn favoriet, denk ik. Wat een lieverds! Met het doddige truitje aan lijken ze op Kanga en Roe (uit Winnie de Pooh).


Image result for kanga en roe

Maar ook dit stelletje doet mij smelten, die jurkjes maken het helemaal af.


Het boekje kost 12,95 en is een prachtige aanvullig op deel 1 (uiteraard ook nog steeds verkrijgbaar).
Natuurlijk verkopen we ook de bijbehorende garens, vulling en oogjes.


Gelukkig is de voorraad haak- en breiboeken weer een beetje aangevuld. Ook het Wieke-magazine is nog volop verkrijgbaar. Genoeg inspiratie voor een lange winter!3 opmerkingen:

  1. Wat een schatjes! Heb je die al allemaal gehaakt?! Zo leuk samen ;-)
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uit deel I heb ik enkelen gehaakt maar deze zijn ook super schattig!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...