Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 12 oktober 2016

Funny's haken

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen op een Facebook-groep: Funny's.
Kleine, lieve haakseltjes in heel veel verschillende soorten. Sinds vanmiddag zijn de verschillende pakketten bij ons verkrijgbaar!


afb: 69040-005 afb: 69040-006

afb: 69040-015

De Funny's zijn alleen als compleet pakketje te verkrijgbaar, maar daar zit dan ook alles in (garen, oogjes, knoopjes, vulling, etc) alleen je haaknaald heb je nog nodig. Ze zijn ongeveer 22 cm groot.
Je kunt dus gelijk gebinnen. Dit zijn ook hele leuke pakketjes om cadeau te doen. De prijzen varieren van € 12,90 tot € 27,95 (voor dubbele Funny's). 
De funny's hebben zelfs een aparte Facebook-groep

En wil je deze week nog meedoen en kans maken op een waardebon van € 25,00? (We verloten er 3) 
Kom dan deze week nog naar onze winkel en doe mee (en de koffie staat klaar...).



2 opmerkingen:

  1. Hallo, Jeanet, om één of andere reden kan ik de foto's niet zien.
    Groeten, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, Jeanet, om één of andere reden kan ik de foto's niet zien.
    Groeten, Martine

    BeantwoordenVerwijderen