Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

Het zal je niet ontgaan zijn dat ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Knit&Knot in Tilburg. Daarna is het herfstvakantie en dat betekent dat er wat wijzigingen zijn in de openingstijden:


Vrijdag open van 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 13 oktober gesloten

Dinsdag 16 oktober gesloten

Woensdag 17 oktober gesloten

Vanaf donderdag 18 oktober weer open volgens normale openingstijden!

woensdag 12 oktober 2016

Funny's haken

Misschien heb je ze al eens voorbij zien komen op een Facebook-groep: Funny's.
Kleine, lieve haakseltjes in heel veel verschillende soorten. Sinds vanmiddag zijn de verschillende pakketten bij ons verkrijgbaar!


afb: 69040-005 afb: 69040-006

afb: 69040-015

De Funny's zijn alleen als compleet pakketje te verkrijgbaar, maar daar zit dan ook alles in (garen, oogjes, knoopjes, vulling, etc) alleen je haaknaald heb je nog nodig. Ze zijn ongeveer 22 cm groot.
Je kunt dus gelijk gebinnen. Dit zijn ook hele leuke pakketjes om cadeau te doen. De prijzen varieren van € 12,90 tot € 27,95 (voor dubbele Funny's). 
De funny's hebben zelfs een aparte Facebook-groep

En wil je deze week nog meedoen en kans maken op een waardebon van € 25,00? (We verloten er 3) 
Kom dan deze week nog naar onze winkel en doe mee (en de koffie staat klaar...).2 opmerkingen:

  1. Hallo, Jeanet, om één of andere reden kan ik de foto's niet zien.
    Groeten, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, Jeanet, om één of andere reden kan ik de foto's niet zien.
    Groeten, Martine

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...