Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


zaterdag 8 oktober 2016

Herfst


Wie wel eens bij ons is geweest weet wel dat het allemaal niet zo groot is, hier op Arnemuiden. Wij gaan meer voor "klein maar fijn!". De winkels hier zijn speciaalzaken, bemand door de eigenaren zelf. Het is beslist geen sinecure om het hoofd boven water te houden in een tijd van grote winkelketens, internet en bodemprijzen. 
Maar hier natuurlijk nog wél de rust en tijd om klanten goed te helpen met een goed advies en daarom nodigen we iedereen uit om ons te bezoeken tijdens de Herfst-sfeerdagen a.s. week van woensdag 12 t/m zaterdag 15 oktober. Je herkent straks de meeste winkels door de strobalen voor de deur.
Zal ik je eens rondleiden???? 


We beginnen op de Markt bij Chique & Simpel op de Markt (in het hoekje bij de kerk). Daar vind je alles om je huis gezellig te maken. 


Als je hier naar binnenstapt krijg je vanzelf weer zin om meer tijd binnen door te brengen met een breiwerkje of een goed boek op de bank!. En er zijn bij Chique en Simpel altijd leuke aanbiedingen te vinden.Een eindje verderop in de Langstraat vind je Het Oude Toonkamertje. Gelegen naast het museum (in oktober nog open op woensdag- en zaterdagmiddag) is het bijna een verlengstuk hiervan. Nostalgisch snoepgoed en Zeeuwse souvenirs vind je terug in oude blikken en potten. 


En als het museum niet open is kun je hier ook nog terecht voor verhalen over vroeger en klederdracht! De moeite waard om even binnen te stappen - en natuurlijk ga je niet weg zonder snoepgoed :-)
Bij Walky Schoenmode vind je de nieuwste schoenen- en tassencollectie, Wil je een gedegen advies over schoenen, dan ben je hier aan het goede adres. Persoonlijk advies staat hoog in het vaandel bij Wilma, Neel en Christel. Boven vind je een koopjeszolder en ook is er een grote collectie kinderschoenen.Walky en RMU-mode werken weer samen aan een leuke modeshow op vrijdag 14 oktober in de winkel van Corrina (Langstraat 17). Om 14.00,  16.00 en 19.00 uur wordt er een modeshow gehouden waar iedereen van harte welkom is.
Natuurlijk kun je er op andere dagen ook terecht voor je nieuwe winterkleding!Aan het andere eind van de Langstraat vind je MozArtE, de mozaiek-winkel van Els (open op woensdag en vrijdag). Hier moet je echt even binnenstappen. De winkel is vol met kleurrijke steentjes en prachtige werkstukken van mozaiek. Met regelmaat geeft Els ook workshops, vraag bij haar maar naar de mogelijkheden.
Tijdens de Herfstsfeerdagen krijg je 10% korting op de Doe-het-zelf-pakketjes.Tegenover MozArtE is Sjokadoo. Eigenlijk mag je het dorp niet verlaten zonder hier wat lekkers te hebben gehaald :-) Vier de Herfst met een heerlijk Herfst-theetje!Of deze Frambozen thee?


En vergeet die chocolade-spekjes niet.....


Túúrlijk doe ik ook mee! De winkel ligt vol met Herfst- en winterbolletjes. Nu het aanmerkelijk kouder is geworden (jippie!) is het echt weer tijd voor truien, wanten, mutsen en kollen. Er zijn boekjes en magazines ter inspiratie en er liggen weer voorbeelden van de verschillende garens. 

Wie zin heeft mag ook nog meedoen met de verloting! 
We verloten namelijk 3 waardebonnen van € 25,00. Iedere bezoeker mag zijn naam en adres achterlaten en op zaterdag trekken we een winnaar. Nou, als ik je nu nog niet over de streep heb getrokken...... :-)
Kom eens inkopen doen op een dorp, het is écht de moeite waard (want er is nog meer: een slager, een bakker, een juwelier, een bloemenwinkel, supermarkt, Primera/drogist/postkantoor, enz.....!)


3 opmerkingen:

 1. Ziet er gezellig uit Jeanet, ik kom zeker die week even langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er geweldig uit! Veel succes en hartelijke groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben van de partij hoor! Fijn dat hier nog ouderwetse aandacht voor de klanten is.
  HG, Gonneke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...