Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 11 december 2017

Winter

Wat een winter, deze dagen. Ik moet je bekennen, ik geniet met volle teugen. Ik besef dat ik erg bevoorrecht ben: ik hoef de deur nauwelijks uit - alleen als ik wil 😊. Dus kan ik genieten... (zeker nu man en kroost zich weer onder een veilig dak bevinden). Het deed mijn vervelende hoofd even helemaal vergeten. (helaas - het is nu niveau sneeuwstorm).


Maar dat genieten is echt niet zo moeilijk hoor, met een haardvuurtje 
en versgebakken kaneelrolletjes....


En terwijl vandaag de wereld voor de tweede keer wit werd....
gingen wij aan de slag met kleuren en wolletjes!
Wat een feestje...







En de jongedames - die om 2 uur sneeuwvrij kregen en een lift van Ali naar huis kregen deden ook nog een paar strengetjes....


Impressie van Jellina:

foto van Jellina Verhoeff.

Maar we maakten nog véél meer!

Wordt vervolgd
(als het klaar is komt het in de webshop!)

NB: de post die ik vandaag naar het postkantoor bracht zou niet meer worden opgehaald vanwege het weer - pakketjes hebben dus een dag vertraging!




4 opmerkingen:

  1. Gelukkig is alles in de vertraagstand... Hindert niks, het komt vanzelf! Wat hebben jullie mooi garen gemaakt, leuk om er met elkaar mee bezig te zijn. Wordt je toch zelf ook heel blij van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig en gezellig, wat wil een mens nog meer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vond het ook wel hele mooie plaatjes geven. Ik vind het wel wat hebben. Maar de overlast is super vervelend. Gelukkig ging het vandaag (di) weer veel beter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I see your blog daily, it is crispy to study.
    Your blog is very useful for me & i like so much...
    Thanks for sharing the good information!
    ผลบอลเมื่อคืน

    BeantwoordenVerwijderen