Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 31 oktober 2016

Fame!

Ben je van mijn leeftijd? (Bouwjaar 1967)
Dan ben je opgegroeid met de TV-serie Fame!
Je snapt wel dat mijn aandacht gelijk getrokken werd door de naam van dit leuke, vrolijke vestje "Fame" van Annelies. Ruimvallend in vrolijke kleuren, helemaal eighties :-) En nu weer helemaal hip!Dit vestje is gehaakt met Mohair (bijv. Rowan Kidsilk Haze) op een wat grovere naald. Luchtig en comfortable dus :-)
Het Nederlandstalige patroon kun je kopen via Ravelry of via de website van Vicarno.

Toch liever effen? Dan wordt het opeens chique! Nog even luisteren dan, ken je het nog? Fame! :-)6 opmerkingen:

 1. Yep! Ben ook van 1967! En ik herinner me vooral de film en het feit dat bij het jaarlijkse schoolfeest een aantal kinderen die jazzballet volgden (toen erg populair) oneindig vaak een dansje deden op dit nummer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben van 1957 en kan me de serie nog goed herinneren. Heerlijk dit 'jeugdsentiment', dank je wel!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O ja..helemaal mijn tijd! ;) Leuk vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bouwjaar, leuke serie en leuk vest.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben van 1971 maar kan Fame me nog levendig herinneren!! Leuk om te zien dat het effen vest ook heel leuk staat.
  Groet Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super vest, kom een keer om wol en patroon....>-)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...