Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zaterdag 24 mei 2014

Japans...

Vanavond heb ik genoten van een heerlijk uitje met zoon en dochter, en hebben we ons tegoed gedaan aan heerlijke Sushi! Wat een geweldige avond, geen werk, geen mail, even genieten!


We gaan zelden uit eten, en al helemaal nooit Japans. Maar het is een aanrader. Heerlijk giechelen vanwege mijn gestuntel met de stokjes, en het raden van de ingredienten van het lekkers. Je moet wel van sea-food houden, en dat doen we!

Om het maar in het Japans te houden vanavond: Een patroonje van dit Kokeshi-poppetje vind je bij Nelleke.


En een ander patroontje is van Studio Zakka, beide patronen zijn gratis en in het Nederlands.


Welterusten!

4 opmerkingen:

 1. Leuk Jeanet, kom ik hier zomaar mijn poppetje tegen :-).
  Lieve groet, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aww, ziet er uit als een heerlijke avond. Maar goed dat jullie van vis en schelpdieren houden... dat zou als Zeeuwen toch anders niet passen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog, ik krijg er zin in! Ook erg leuke haakideetjes!
  Groetjes en fijn weekend!
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo! Wat leuk om hier mijn kersenbloemmeisje te zien. Dank voor het linken!

  Groet,
  Rosalie - studiozakka -

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...