Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 12 juli 2013

Voorpret!

Natuurlijk kon ik het niet laten om vanavond even een rondje langs de werf te gaan. O, heerlijk - wat een prachtig gezicht is dit!


De kleine kade bij de werf in Arnemuiden ligt vol met prachtige platbodems! Allemaal gekomen om de verjaardag van de Werf morgen mee te vieren. 250 lentes jong is onze werf, en morgen wordt dat gevierd, kom je ook? Dan kun je ook meegenieten van de schepen aan de kade, de lekkernijen van vis, klederdacht en muziek!


Zo zag het er vroeger uit!
(foto's uit de beeldbank van de Historische Vereniging Arnemuiden)


De grote visserschepen zijn verhuisd naar Vlissingen, maar onze kleine vloot ligt er nog!


Prachtig zicht, al die masten en wimpels!



De winkel is morgen gewoon geopend, en ik sta op de Werf met o.a. de Vissertruien en breipakketten en ander Zeeuws Spul. En natuurlijk neem ik dit prachtige vest ook mee:


Deze vrolijke variant op de vissertrui is een plaatje. Dit vest is gebreid van Katoen/acryl wat heel comfortabel is. De panden zijn uit een stuk gebreid zodat het patroon mooi doorloopt. Maar brei je liever de panden los, dan hebben we ook daar een beschrijving van.




De pakketten neem ik morgen mee, en zijn uiteraard ook verkrijgbaar op www.tikkeltjezeeuws.nl.

En op de valreep neem ik ook nog een nieuwe muts mee........ ;-)



5 opmerkingen:

  1. Wat een gezellige plaatjes Jeanet! Die Dame staat ontzettend mooi met dat vest,het is een pláátje.
    ( volgende keer wip ik effe binnen hoor ;-) )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig gezicht. Ik had graag willen komen, maar morgen gaan we mijn man van het vliegveld halen.
    Veel succes en plezier morgen!

    Liefs, Evita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel plezier Jeanet!! Leuk om je gisteren weer even te zien! Het mooie wolletje en patroon liggen al te wachten, maar ik heb mezelf streng toegesproken en moet eerst al mijn verstelwerk afmaken, hi hi! Groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wow ,wat een prachtige vest
    in welke maat is ze te verkrijgen en waar kan ik die patroon kopen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Uiteraard in onze winkel in Arnemuiden, maar ook op www.tikkeltjezeeuws.nl

      Verwijderen