Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 juli 2013

Strand

Soms kun je van iets kleins zo blij worden! Een middagje naar het strand bijvoorbeeld..... :-)


Ik had het deze week even helemaal gehad met het eindeloze werk, het gepieker over de financieën, de kibbelende koters, de zomer die maar niet wilde komen en ga maar door. Manlief hakte voor mij de knoop door: hup, zaterdagmiddag sluiten en wegwezen! Dat deden we....

Wat is er nou lekkerder dan dit uitzicht, het geluid van meeuwen en water, het gevoel van zand tussen je tenen en de zon op je bol?


Voor het idee nog een haakwerkje mee....


...maar meer staren naar dit! Zomer in Zeeland.
En bij thuis heeft manlief de eerste bessen geplukt.


Barbequeen, samen cakejes bakken (spannend - eitjes breken)


Het idee van het haakwerkje dat ik meenam vond ik bij Lion Brand (voor deze site heb je een account nodig, maar ook hier veel leuke ideeën). Deze leuke strandtas hoop ik natuurlijk nog veel nodig te hebben :-). 

Image of 4 Ball Market Bag



10 opmerkingen:

  1. heetlijk...zomer in zeeland! Ik zit nog heerlijk met een roseetje na te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik schrijf net ook mijn stukje over het strand, wij zijn daar eind van de middag geweest, zo heerlijk om dichtbij het strand te wonen.

    gr jacoline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Inderdaad heerlijke dag vandaag in Zeeland. Ook wij hebben er van genoten! Ook voor jou heel goed zo´n dag. Dat had jouw Ali goed gezien ;-).
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat verstandig van Ali en van jou dat je naar hem geluisterd hebt. Af en toe even tijd voor jezelf nemen, da's broodnodig. Ik hoop dat jullie morgen ook nog een genietdagje hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Soms moet je echt even de boel los laten, je kunt heel ver gaan en ineens is het genoeg. Goed dat je hup naar de zee ging, daarna lijkt alles weer minder zwaar, fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inderdaad. Soms moet je even voor jezelf kiezen en de boel de boel laten. Heerlijk genieten en ontspannen en alles van je af laten glijden. Dan kan je er daarna weer beter tegen.

    Fijne zondag,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatje is die Ali toch!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk genieten, heb je wel verdiend na al dat harde werken.
    Fijn weekend,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oooh, wat heerlijk!! Zomer in Zeeland is het beste wat er is :D
    Veel plezier nog!

    Liefs, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Of je gelijk hebt! Even lekker bij tanken Jeanet. Je hebt weer mooie foto's dat ene kleine golfje! Heerlijk...

    BeantwoordenVerwijderen