Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 2 juli 2013

Speldenkussentje

Nou, de ergste dip ben ik al weer kwijt hoor. Een hele dag bezig geweest om op te ruimen, en de laatste pakjes met unicat verzonden. Een mega-bestelling heb ik geplaatst, dus over ca 2-3 weken hoop ik weer wat op voorraad te hebben. Maar de winkel ligt natuurlijk nog vol met andere leuke garens.....
Vandaag was het stil in de winkel en dat gaf de gelegenheid om een beetje orde te scheppen. Het contrast met afgelopen zaterdag kon niet groter!

finpinshibismain1

Dit grappige speldenkussentje kun je mooi maken van een paar restjes! Brei het kussentje op fijnere naalden dan je normaal zou doen: dan komt de vulling er niet door heen.

Je vind de uitwerking hier, het zijn niet meer dan een paar lapjes!

striehibismain21



2 opmerkingen:

  1. Geweldig dat je dipje alweer over is Jeanet! Ja, je kan nu eenmaal niet bij de pakken blijven zitten en zeker niet als je een zaak hebt zoals jij :)
    Heel leuk speldenkussentje, ga ik zeker eens uitproberen met wat restjes! En daarna kan je het terugvinden op mijn blog :)
    Groetjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen