Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 27 september 2024

Socktober!

Vorig jaar vierden we het feestje van ons 25-jarig jubileum. Ik wist toen nog niet dat het daarna best een turbulent jaar zou worden. Letterlijk dan, want het heeft behoorlijk gedraaid en gekeerd in mijn hoofd. Eerst de operaties aan mijn handen en vanaf april regelmatig bezoek van Ménière, steeds slechter horen en een voortdurende ruis in mijn hoofd. Een goede voedingsbodem voor wat getob en onzekerheid. Maar er is ook veel wat nog wél lukt en dat mag ook gevierd worden. Ik heb besloten om dit jaar gewoon weer een feestje te vieren: joehoe, onze winkel bestaat al 26 jaar 😍 en we zijn er nog steeds. En willen graag nog even door... (want weet je, dit is wat ik het allerliefste doe!)


Omdat het bijna oktober is en de herfst nu écht is aangebroken hebben we weer een hele leuke Socktober-aanbieding:



Wij maakten een verrassingsdoos van verschillende bijzondere sokkengarens plus allerlei hebbedingen en verrassingen! Elke doos is weer een beetje anders.

De verrassingsdoos bevat:

-    100 gram uniek handgeverfd garen (merino-sok 400m/100 gram)
-    100 gram luxe sokkenwol met zijde (400m/100 gram)
-    3 bollen 100 gram 4-draads sokkenwol (3 verschillende multikleurtjes)
-    100 gram LangYarns Footprints (sokkengaren met wol en katoen)
-    Spaarpot-deksel voor een sok-spaarpot
-    Booklet met 3 sokkentabellen en handige tips
-    Patroon voor een sokkenwol-muts
-    2 sokken-stekenmarkeerders
-    patroon Zeeuwse sokken Nella
-    Wolwasmiddel voor al je delicate wol-projectjes
-    handige tas voor je breiprojectjes 
-    heerlijk theetje van Sjokadoo plus het recept van Arnemuids speculaas (van mijn opa)

Superleuk! Een spaarpot-deksel voor je spaar-sok 😉

Je vindt het pakket met een leuke korting in onze webwinkel. In de webshop kun je bij de opmerkingen ook een beetje kleurvoorkeur geven zoals "lekker bont", "saaie herensokken", "ik hou van groen" of zoiets! Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Ook kun je in de webshop er voor kiezen om het pakket naar iemand anders te sturen.

De pakketten worden volgende week verzonden (ik heb wat hulptroepen nodig om te klaar te maken) en zijn in de winkel verkrijgbaar vanaf woensdag.

(heerlijk geflatteerde foto van 10 jaar terug! 😂)


2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie er nog heel lang zijn, en dat je nog lang doorgaat met bloggen. Het inspireert zeker. Sokkenwol is niet zo mijn ding, ik ga liever voor wat dikkere garens. Als omslagdoek Pieternella klaar is kom ik gauw langs voor een mooi project met Cloud.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd! Heerlijk nieuws op deze herfstdag. Echt sokkenbreiweer, dus ik heb een socktoberpakket besteld!

    BeantwoordenVerwijderen