Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 11 september 2024

Herfst

Het is dat ik wat wankel ben, maar anders had ik de hele dag gehuppeld. Dit is mijn weer 😁... Het viel vanmorgen alles mee - het was heerlijk fris, de zon scheen regelmatig en af en toe viel een spetter. Vanmiddag kwamen wat buien over maar die verdwenen ook weer en wees eerlijk: zo'n regenboog maakt de dag compleet!

Her druppelde de hele dag een beetje met verschillende klanten. Mensen uit de buurt, vakantiegangers, een paar o-dat-dit-nog-bestaat-dat-is-er-bij-ons-niet-meer-bezoekers, en verrassend veel bloglezers. Iedereen op zoek naar een projectje voor de komende herfstdagen of winter, want nu hebben we weer even gevoeld dat het best koud en donker kan gaan worden. 

Het verbaast mij toch telkens weer dat er nog zoveel mensen mijn blog lezen. Toen ik in 2012 dit blog begon, was het fenomeen redelijk nieuw. Inmiddels is er zoveel social media bij gekomen, het wordt steeds vluchtiger. Ook op mijn telefoon of tablet komen de mooiste dingen voorbij, ik hop van het een naar het ander. Mooie foto's, prachtige werkstukken in verschillende fases gefotografeerd in precies de goede setting en kleuren, ik volg van alles en ik realiseer dat ik soms maar wat aan klungel. Tekst lijkt bij de projecten steeds minder belangrijk, lijkt het. Ik schrijf ook niet meer zo vaak als de eerste jaren en het aantal pageviews van mijn blog neemt gestaag af. En ook het aantal reacties 😉..

Inmiddels zijn er andere kanalen bijgekomen, 10 jaar nog geleden zat lang niet iedereen op Facebook en Instagram. Maar zolang ik het zelf leuk vind en jullie blijven lezen klets ik lekker door op dit blog over onze winkel, wolletjes en patronen. En over het weer 😂😂😂

Foto en patroon: Annemarie's Haakblog

Een van de eerste blogs die ik ging volgen 13 jaar geleden was het haakblog van Annemarie. Op dit moment ook niet meer zo actief maar ik vond nog wel een gratis patroon van deze leuke paddenstoelen terug op haar blog, je vind het hier

De croissantjes die ik gisteren liet zien zal ik dit weekend in de webshop zetten. Dan kan ik gelijk de voorraad wat beter in de gaten houden... wordt vervolgd!


21 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Voor de eerst keer in de mooie winkel, die ik vaak op blog bekijk! Mooie wol uitgezocht met fijn advies! (Dankjewel) Een toegift bij toch al een mooie midweek Zeeland. Geeke Kamphuis (Veluwe)

      Verwijderen
  2. Blijven bloggen hoor! Ik lees je berichten erg graag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lees je blog altijd, blijven doen hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Doorgaan hoor, lees je blog altijd met veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ben niet vanaf het begin aangesloten maartoch wel een jaar of 8 en heb alle blogspot bekeken
    Deze maand 7 jaar geleden dat we voor het eerst per trein je "snoepwinkel" bezochten. Probeer dat jaarlijks te blijven doen en van te genieten . Dank je Jeanet🥰🥰

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker doorgaan lees je bloq ook altijd.
    En wordt er vrolijk van je schrijft zo mooi. Bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Blijf bloggen alsjeblieft! Je schrijft erg goed, het is een plezier om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik hoop dat je blijft bloggen, het is iedere avond mijn vaste prik. Je schrijft zo goed en de projecten zijn ook altijd interessant.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Lees je blog al jaren en geniet altijd van hoe je leeft in 2 werelden en dan je bloemen en moestuin, wens je ook sterkte met je kwalen , knap dat je altijd weer doorgaat. Ben zelf niet meer zo piep, 80 plis.gr.Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben ook al weer heel wat jaartjes van de partij om de Blog van jou te volgen. Van mij mag je het ook nog heeel lang blijven doen hoor. Leuke paddenstoeltjes die ga ik gelijk even binnen halen. Dat past wel bij dit weer. Wat een mooie regenboog hadden jullie trouwens. Ze blijven altijd bijzonder.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik lees je blogjes altijd met veel plezier! Altijd inspirerend!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geen reactie betekent niet dat we het niet leuk vinden, Jeanet! Ik kijk elke dag even, lees elk blog en leef met je mee. Gewoon doorgaan! Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik kijk ook elke dag even of er iets nieuws staat. Jouw ideeen zijn inspirerend en je belevenissen en ervaringen zo herkenbaar. Ik hoop dat je deze blog nog lang wil aanhouden. En die herfsthaakwerkjes die kan ik zo doorschuiven naar mijn dochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Vooral niet stoppen zei ze uit eigenbelang, ik lees vanaf het begin maar sinds 2 jaar ziek thuis (ms) ik geniet van je blogs ze plaatsen me weer ff midden in het leven ….ooit kom ik in je winkel
    Thnxx carla

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ook ik lees je blog al jaren. Heb geen Facebook of Instagram (meer). Reageren doe ik ook eigenlijk nooit, maar zoals al gezegd hierboven, dat betekent niet dat het blog niet gewaardeerd wordt! Als geboren Zeeuwse vind ik alle posts rond "Zeeuws" extra leuk. Je blog is altijd een pauze moment: even kijken welke leuke dingen Jeanet nu weer heeft gevonden.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik lees nog altijd je blogs met veel plezier hoor ....vooral doorgaan....

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik lees je blog zo graag !! En ook het genoegen gehad om je winkel te bezoeken tijdens een vakantie!! Een walhalla !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik geniet al jaren van je blog, en soms zoek ik ook echt een oude blog terug. Bijvoorbeeld als ik toe ben aan een nieuw project. Ook al is Arnemuiden een uur rijden, voor mij is jouw winkel de enige plek om garen te kopen. Het blog helpt daar echt wel bij, Insta is leuk maar ik houd van je verhaaltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik lees al je blogs met veel plezier. Ik hoop dat je nog even doorgaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik ben in 2010 begonnen en ik heb ook het aantal blogs en bezoekers naar beneden zien duikelen. Maar ik blijf het zelf plezant vinden dus ga ik gewoon door ;) . En de blog van Annemarie herinner ik me ook nog!

    BeantwoordenVerwijderen