Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 2 september 2024

Inspiratie!

Ondanks de zomerse temperaturen kwamen vorige week veel klanten al een winter-projectje halen. De mussen blijven niet van het dak vallen, ooit wordt het weer herfst en winter. Vorige week heb ik zóveel leuke dingen gezien en gehoord in de winkel, het bolletje zit weer zó vol met inspiratie en ik zou wel aan 100 projecten tegelijk willen beginnen. Helaas werkt het koppie ter hoogte van de oren iets minder mee, maar dat mag de pret niet drukken...


Ons wurm is compleet bekeerd tot het breien. Ze stuurt me contant via appjes en Instagram geweldige projectjes, in drie weken tijd is haar favorietenlijst nog langer dan die van mij 😂 ! Haar eerste echte breiwerk was een sjaal in ribbels. die was in no-time af en ze bedacht dat haar 2e project wel een herentrui kon worden...en ze bedacht zelf wel een patroon, zei ze. Ik had toch enige twijfels, eerlijk gezegd hoor.
Maar ja, ze is inmiddels bij het 2e pand (in een week tijd), dus ik denk dat het wel goed komt 😍.


Ik moet nog een paar dingetjes afwerken voor ik een nieuw project ga opstarten. Ik ben er bijna!

Van deze nog 2 zijnaden......

Dit moet nog wat worden, nog "even" in elkaar zetten....


Dit zette ik 2 weken geleden op, naalden 12 - dus dat schiet echt op!
Nog wat draadjes wegwerken....



Even doorbijten nog.....

En dan nog wat updates: het doosje Mix& Match ligt in de loop van woensdag weer in de winkel (als het meezit). Bestellen kan weer via de webshop. Het was een tijdje uitverkocht maar inmiddels weer leverbaar!



Het boek Bloemen Haken is ook heel even uitverkocht, inmiddels wordt er gewerkt aan de 4e druk, ongelooflijk goed! Je kunt het boek bestellen of reserveren maar het komt dus pas weer half september.
Vanaf woensdag ook weer genoeg Durable Cosy Fine in Nijntje-kleuren! Inmiddels is de ruimte die ik in januari dacht te hebben al weer flink opgevuld en barst ons pandje van de inspiratie, garens en patronenboeken al weer bijna uit zijn voegen.








3 opmerkingen: