Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 28 juni 2024

Puntjes........

Vandaag gingen de puntjes op de i. En er werd al een start gemaakt met het feestprogramma want voor de schoolkinderen was van alles georganiseerd, o.a. een vossenjacht en frietjes eten op het Havenhoofd. En wat een geweldig weer was het daarvoor:

(foto's Ina Meerman)

Het was de hele dag reuring in de straat, de laatste verbeteringen aan de versieringen, een eindje verderop trouwde een bruidspaar.


Het podium staat en de pipo-wagen van Brouwerij Spoortniet (voor ons Ome Jan) ook!


In de feesttent is al een heel muziekfeest aan de gang (kunnen mijn oren niet meer hebben) en alles ligt klaar voor morgen. 

Voor onze winkel vind je een kraam, die we vullen met Zeeuwse dingen: gastendoekjes, schorten, breipakketten van Zeeuwse sokken en uiteraard de pakketten voor de visserstruien. 

Ook ruimen we de laatste restanten op van onze verkleedkleding, kom even snuffelen!


 


Ook wij willen even genieten van de festiviteiten, ik ben soms even van mijn post. Genoeg familieleden die het even van mij over willen nemen!

Tot morgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten