Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 3 februari 2024

Inspiratie

En dan is opeens de week weer voorbij! En het was een hectische, drukke week........

De winkel stond met regelmaal flink vol - lang leve de ruimte! - en zowel winter- als zomerbolletjes gingen over de toonbank. De nieuwe patronenboeken zijn dan ook écht mooi en inspirerend 😍!


Dit is het nieuwe patronenboek van Lang voor de Lente/Zomer 2024 - en voor lang daarna! Echt een heel mooi boek, voor elk wat wils. En ook met een paar prachtige herenpatronen er in. Ik vind het een aanrader. 63 patronen in verschillende maten en soorten garens, vormgegeven in een prachtig boek 😍 

Je kunt alle patronen hier bekijken en je vind het boek hier in onze webshop.

En dan de nieuwe Wooladdicts # 12. Wéér 24 superleuke, hippe  - en niet te moeilijke - modellen voor de zomer van de nieuwste garens. Zoals Bliss, een super lichtgewicht katoenen draadje of het kleurrijke Artsy. 
Alle modellen bekijk je hier en het boekje staat hier in onze webshop. De garens zijn verkrijgbaar in onze winkel, ik heb nog geen tijd gevonden op alles in de webshop te plaatsen maar je mag altijd een mailtje doen!

 

Ik ga even bijkomen op de bank en neem die boeken mee. Fijn weekend!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten