Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 30 januari 2024

Go with the flow...........

Poeh, het was té lang geleden! Maar vandaag kon het eindelijk weer eens: de verfpannen op tafel.

Geen opdracht, geen wensen maar go with the flow..... Ik verfde vandaag dikke merino én een dun alpaca-sokkendraadje. Het is nog lang niet droog maar eind van de week ligt het wel in de winkel. Een impressie:

Van blanke strengen naar kleur!


 


Verven is één, maar voorbereiden en wassen, spoelen, nog eens spoelen, centrifugeren en ophangen is deel 2 t/m 7 😉Maar het was weer een heerlijke dag. Terwijl het buiten steeds somberder werd, kwam er binnen steeds meer kleur.Morgen is de winkel weer open vanaf 9 uur. Winter- en zomerbollen liggen naast elkaar, voor elk wat wils. Van harte welkom!

PS: je kunt je nog steeds inschrijven voor het verrassingsabonnement!


2 opmerkingen: