Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 30 mei 2023

Laag pitje en belangrijke datums!

Misschien vergaat het jullie ook zo, maar hier vliegen de dagen door mijn vingers. Na onze vakantie ben ik weer volledig aan de slag gegaan in de winkel en bij job2. De vrije uurtjes besteed ik ook nog eens graag in de tuin en de moestuin. Het bloggen schiet er dan ook een heel klein beetje bij in. Zo gaat dat elk jaar wel tegen de zomer.

Onkruid tiert welig, ondanks de relatieve droogte en de koude wind op de vlakte. Toch is er niets fijner - naast breien en haken misschien - dan een middagje wroeten in de aarde en schuiven met potten in de tuin. Gelukkig zijn de dagen lang.


De komende weken zullen de blogpost dan ook wat onregelmatig hier verschijnen. Ach, veel regelmaat zat er toch al niet in. Maar afhankelijk van alle andere werkzaamheden zoek ik een gaatje om ideeën te posten. 

********

Twee datums geef ik alvast aan jullie door:

Donderdag 8 juni houden we nog een laatste Brei- en Haakclub-avond ! (en niet deze week zoals ik per abuis aan een aantal mensen had verteld). Nog even samen breien en haken voor iedereen uitvliegt op vakantie, even bijkletsen en nog wat eerste hulp bij brei- en haakongelukjes: kom op donderdag 8 juni nog een keer samen. De koffie en thee staan klaar, iedereen van harte welkom vanaf half 8.************

Op 24 juni 2023 is er weer Visserijdag in Arnemuiden!  Zet deze maar in je agenda want het belooft weer een héle gezellige dag te worden met een heel druk programma met braderie, vis, muziek, ringrijden, klederdracht en nog veel meer. Hierover later nog meer......


Helaas is er dit jaar géén brei- en haakfestival. De meesten wisten dit al wel, maar ik krijg de laatste weken nogal wat mailtjes, appjes en telefoontjes. We slaan dit jaar dus over, misschien volgend jaar weer.

Achter de schermen gebeurt echter van alles, de komende weken staan er weer een aantal verf-sessies gepland zodat de kasten weer lekker gevuld worden met mooie handgeverfde draadjes. Ook worden de strengen van het verrassingsabonnement eind van de maand weer verstuurd. En je kan het nu misschien nog niet voorstellen maar vanaf half juli druppelt de wintercollectie hier weer binnen. Zoals jullie zien, genoeg werk aan de winkel! 

Morgen zijn we weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten