Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 12 mei 2023

Bijna....

Volgende week is de winkel een weekje gesloten. Zoals altijd is de week ervoor ietwat chaotisch en ik kan nog lang niet alles met mijn linkerhand. Nieuwe bolletjes een plekje geven bijvoorbeeld...


Er zijn prachtige nieuwe kleurtjes binnengekomen van de Lang Alpaca Soxx 4Ply. Heerlijk voor luxe, warme sokken maar dit garen is zo zacht dat een sjaal, omslagdoek of een trui een heerlijk cadeautje voor je huid is! Inmiddels puilen de vakken met dit garen echt helemaal uit en met regelmaat rolt er een bolletje uit. Zó blij dat ik geen porcelein-winkel heb....

Verder was het vandaag absoluut Zeeuws Schortenbont-dag! Soms zit het gewoon in de lucht en er werden heel wat metertjes geknipt.


Ik heb inmiddels onze webshop voor een weekje uit de lucht gehaald. Dan heb ik volgende week écht een weekje vrij. Wil je nog een wolletje, patronenboek of een cadeaubon halen, dan kan dat morgen nog van 9.00 - 16.00 uur. Volgende week is de winkel de hele week gesloten.!


Nog één buitje vandaag en dan gaan we voor een zonnig weekend! 

2 opmerkingen:

  1. Heel veel plezier met jullie week vrij. Geniet ervan. Groeten uit Purmerend Wytske

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniet ervan! Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen