Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 27 mei 2023

Happy Plants

Na al die jaren dat we een winkel hebben is het nog steeds onvoorspelbaar of het druk gaat worden of niet. Was het deze week een komen en gaan van klanten, op deze zaterdag voor Pinksteren is het hier opeens superstil. Je zou denken dat ik het wel een beetje zou kunnen voorspellen na al die jaren, maar niets is minder waar. Het weer is in elk geval uitnodigend genoeg voor allerlei uitstapjes of voor de tuin. Die totale onvoorspelbaarheid houdt het spannend, zullen we maar denken 😁... (de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik dat héél lastig vind, wachten tot dat niemand komt...)

Op zoek naar een leuk patroon of idee om te delen, kwam ik deze vrolijke plantenpotjes tegen. Hier word je toch helemaal vrolijk van?

Foto's en patroon: ATERG Crochet

Het patroon is te koop via Etsy, de beschrijvingen zijn voor 2 verschillende maten. De potjes zijn gehaakt met Catania katoen, maar Scheepjes Stone Washed of Softfun kan absoluut ook. Al deze kwaliteiten hebben we in heel veel kleuren in onze winkel. Het patroon is in het Engels maar er zitten veel begeleidende foto's bij. Ideaal voor restjes! Je kunt het zo kleurrijk maken als je wilt. 


Je moet er niet tegenop zien om draadjes weg te werken 😉, maar dan heb je ook wat!

Goed weekend!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten