Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 8 januari 2023

Serieus probleem!

 Ai, ik heb een serieus probleem.....!


Het lijkt er op dat de Blij-dat-ik-brei-pagina is gehackt. Ik kan er niet meer bij, ik kan geen berichten meer plaatsen, geen berichtjes meer beantwoorden. Iemand heeft het beheer "overgenomen", mij als beheerder uitgeschakeld en ik kan zelfs de pagina niet opheffen. Facebook bel je niet even, dus via-via-via heb ik het ergens gemeld. Geen idee hoe het nu verder gaat. Met ruim 16.000 volgers heb ik dus echt een probleem.

Ik ben helemaal niet thuis in dit soort ellende, tot op heden is het laatste berichtje door mij op 5 januari geplaatst. Mochten er rare berichten op de pagina verschijnen, dan is dat niet van mij. 
Natuurlijk kun je het blog gewoon blijven volgen. Mocht iemand serieus weten hoe ik dit moet aanpakken, dan hou ik me aanbevolen. Met halve suggesties schiet ik natuurlijk niets op, ik heb echt al van alles geprobeerd. Mijn persoonlijke account is prima, de Draadjes-en-Praatjesgroep ook.

Ik ga over een uur mijn late dienst draaien. H'm, 2023 start lekker......
7 opmerkingen:

 1. Ach Jeanet, je zou van minder overspanne raken, wat afschuwelijk machteloos weer, ik kan me je gevoel erover zooooo voorstellen. En helemaal als het zakelijk is, ik zou er ook geen jota van sneppen, hopelijk krijg je hulp van iemand die er meer vanaf weet,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jakkes!! Wel belangrijk voor jou om berichten te kunnen plaatsen op fb.
  Zou ik dan ook gehackt zijn,want ik kan ook niet meer op Facebook-- lukte eerst nog via via, maar nu niet meer....
  Sterkte en hoop dat je gauw weer online bent. 🌹

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, niet fijn! Ik hoop dat het snel opgelost is!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze link al geprobeerd? https://www.facebook.com/hacked

  sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat had ik vorig voorjaar, en mij is het niet gelukt om op te lossen. In ieder geval je wachtwoord veranderen, dan kan de hacker er ook niet meer bij. En er is online een formulier die je in kunt vullen, dan gaat FB beoordelen of je je pagina weer terug krijg. Dit moet zo snel mogelijk, want na 3 maanden kunnen ze niet meer terugkijken. Ik moest ook een kopie van mijn id-bewijs opsturen. Maar zoals gezegd, bij mij hebben ze er niets aan gedaan, ik ben mijn pagina (en dus alle herinneringen) kwijt, en moest helemaal opnieuw beginnen 😓 Succes, ik hoop dat het bij jou niet zover komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Veel van deze formulieren zijn alleen feedback-formulieren, daar krijg je geen antwoord op. Of je komt in een van-het-kastje-naar-de-muur-loop waardoor je steeds hetzelfde verhaal leest. :-( Facebook kun je niet rechtstreeks bereiken en je hebt er al helemaal geen invloed op of ze dit serieus nemen. Ik heb nu een formulier ingevuld, kreeg prompt een automatische mail terug. Ik heb hier echt wel buikpijn van...

   Verwijderen
 6. Oei, dat klinkt helemaal niet goed. Ik hoop dat het je lukt om weer terug te komen. Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen