Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 4 januari 2023

Opruimen

Hoewel de winkel deze week gesloten is, zit ik bepaald niet stil. Na de huiskamer ont-kerst te hebben afgelopen maandag en ik nog een late dienst draaide, zijn we gisteren begonnen met inventariseren. Over de zin en onzin hiervan zal ik het hier niet hebben, maar het grote voordeel is dat alles weer eens door je handen gaat en de poetsdoek en de stofzuiger ook in de buurt zijn. Niet gestoord door klanten en telefoon is er heel veel werk verzet en ligt ook alles weer - even - recht en netjes.

Nu moet alles nog verwerkt worden 😁 maar alles op zijn tijd. Met in het achterhoofd dat deze maand ook de zomercollectie weer geleverd gaat worden, is er ook een beetje opgeruimd en heb ik wat aanbiedingspakketten gemaakt van garens die uit de collectie gaan. Prima garens, goede kwaliteit maar er moet plaats gemaakt worden!
De pakketten staan in de webshop. Op = op en wie het eerst komt.... 
Wil je het pakket ophalen in de winkel? Bestel dan via de webshop, kies voor "ophalen" maar dat kan dus pas vanaf volgende week woensdag.

Ik duik de boeken nog maar even in!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten