Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 20 december 2022

Mistletoe

Die laatste week voor Kerst is toch altijd wel bijzonder. We zochten samen een kerstmenu uit, deden boodschappen (niet mijn favoriete bezigheid maar het moet toch gebeuren) en ik pak straks nog wat cadeautjes in. Heerlijk, die voorpret. Ik ben vandaag wel kleddernat geregend, het is even wennen deze "andere" winter...

Voor thuis kocht ik een bosje Mistletoe bij onze bloemenwinkel. Met wat dennengroen her en der wordt het al gezellig in huis!




Zaterdag is de winkel gesloten, ik ga de hele dag lekker kokkerellen en ik verheug me al op de lekkere geurtjes en iedereen rond de keukentafel, warme worstenbroodjes snaaiend zó van het bakblik.
Ik zocht tussen de bedrijven nog een mooi patroontje van Mistletoe. Een hele slinger gaat bij mij niet meer lukken maar een paar blaadjes als versiering van een cadeautje of op het menukaartje kan misschien nog wel. De Crealino van Lang is er wel héél geschikt voor!

Foto en patroon Loopknitlounge
(even naar beneden scrollen en op de afbeelding "Mistletoe Wreath" klikken)


Wil je nog een Kerstprojectje halen, een cadeaubon of een bol sokkenwol? De winkel is morgen weer open van 9.00-17.00. Ook op donderdag ben ik er de hele dag. Ali helpt jullie op vrijdag (ik ben er na half 4 nog heel even) en op zaterdag zijn wij gesloten!


1 opmerking:

  1. Vandaag het laatste strengetje van het sokkenwol abonnement gekregen en wat een ontzettend mooie kleuren heb je gebruikt om te verven, prachtig! Ik kan niet wachten om te gaan breien, dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen