Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 19 december 2022

Frosty Tails Snowflakes

Goeie grutten, wat een weersomslag is dit! Gisterenmorgen vroeg stond ik nog in het duister de autoramen te krabben. De weg was nog lang niet overal goed begaanbaar, dus ik ging nog maar niet op het fietsje. Ik had al iets te veel verhalen gehoord van collega's die glibberend van of naar het werk waren gegaan en ik zit niet te wachten op gebroken polsen en blauwe plekken. Dus toch maar met de auto. De hele dag waren er waarschuwingen en ik was blij dat ik voor de regen naar huis kon gaan. Ik hou van winter, maar gladdigheid is aan mij niet besteed. En dan vanmorgen! Dan voelt 6 graden opeens bijna warm 😂. Dág muts, je mag weer naar de winkel. Het gaat vast nog wel eens vriezen deze winter.

Die witte kerst kunnen we dus wel vergeten. Blijven deze prachtige gehaakte sneeuwvlokken over:



Je kunt het gratis Engelse patroon vinden bij Draiguna, heel duidelijk met heel veel tekeningen en foto's. Wil je een goede print, dan bestel je het patroon via Ravelry of Etsy waar je nog veel meer prachtige patronen kunt kopen.
Deze sneeuwvlokken worden gehaakt met katoen no 10 (bijv. Scheepjes Sweet Treat) en haaknaald 1.75

Morgen ga ik een beetje bijkomen van veel dagen werk. Ik hoop dat bij veel mensen het pakketje met de verrassingsstreng op de mat valt. Woensdag is de winkel weer open!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten