Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 8 februari 2022

Klein geluk

Het zit 'm in kleine dingen! Dat je op je vrije dag een keer "gewoon" naar de kapper kan. Je wil niet weten hoe lang dat al geleden was. Toen deze week een bewoner vroeg of mijn pruik scheef stond, was het toch werkelijk de hoogste tijd 😂. Dus vanmorgen lekker gekortwiekt. Daarna een heleboel strengen wol afgebonden tijdens de koffie en de olympische zeges van Thomas Krol en Kjeld Nuis. En vanmiddag de verfpannen aan. Van het resultaat werd ik ook blij. Geen opdrachten, geen deadline. Gewoon kliederen en klodderen en wat inspiratie opdoen voor de verrassingsabonnementen. Je kunt je daar nog steeds voor opgeven, je vindt alle informatie hier terug.



Ik ben wel gelukkig met de kleurtjes. Je kunt wel iets in je hoofd hebben maar soms heeft een wolletje zijn eigen wil. Nog even drogen en dan kunnen ze de winkel in. 


Het is dat ik voor het eten moest zorgen, anders was ik nog even doorgegaan. O ja, ik moet ze ook nog verkopen.... 😁

Morgen is de winkel weer open vanaf 9 uur! Van harte welkom!

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren. De foto links onder lijkt veel op een schilderij van van Gogh😍😄 Het is zo waar de uitspraak van jaren geleden: als je haar maar goed zit. Nu kun je er weer tegen. Heerlijk zo'n dag vol met fijne dingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die opmerking over de scheve pruik ... hahahahaha ...
    Fijn zulk klein geluk!
    Je hebt weer prachtige strengen geverfd.

    BeantwoordenVerwijderen