Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 16 februari 2022

Stormen

Volgens de weersberichten blijft het zo'n beetje de hele week stormen. Het is nu al aardig bezig, de wolken vliegen langs en de wind giert om de kerktoren. Die bulderende wind komt dan bovenop het gebulder in mijn hoofd. Ik denk op een gegeven moment altijd dat het niet meer erger kan, maar daarin heb ik mij vergist 😕 (= ik word echt knettergek van het constante lawaai in mijn hoofd). Manlief maakt zich zorgen en heeft besloten om mij een paar dagen op vakantie te sturen. Dat betekent dus dat ik volgende week een paar dagen afwezig ben. Ali en cohorten gaan de winkel bemannen maar ik ga dan geen mails beantwoorden en bestellingen versturen. Wil je nog snel iets? Kom of mail dan deze week! 

Ondertussen gaf de persconferentie van gisteren wel een beetje hoop voor de komende maanden! Héle prille plannetjes ontvouwen zich, maar ik moet eerst op een paar punten zekerheid hebben voor ik de knoop doorhak. Annuleren kan namelijk wel in 1 dag, iets organiseren niet 😁. Stay tuned, zou ik zeggen!

Afgelopen maandag was het Valentijnsdag. Elk jaar komt er wel een speciale bol unicat uit, maar die arriveert altijd wat later. Vandaag werd hij bezorgd en het is een heerlijk lentekleurtje!

Je vindt deze kleur hier in de webshop. De voorraad is echt beperkt, op = op, deze kleur komt dan niet meer terug (maar al die 150 andere kleuren nog wel!)

Deze week ben ik nog in touw, morgen de hele dag, vrijdag na half 4 en zaterdag ben ik ook weer present!

3 opmerkingen:

  1. Goed idee van Ali. Ik hoop dat het je goed doet. Dikke virtuele knuffel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk gewoon niet moeten en hoeven, lekker luieren en doen waar je zin in hebt. Geniet van de paar dagen vakantie hoor.
    Wat een heerlijke voorjaars kleuren heb je daar op de foto. Dan krijg je spontaan zin in het voorjaar en de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het zo naar voor je. Dat gebulder moet wel afschuwelijk zijn. Lief van Ali en ik hoop heel erg dat het je helpt.

    BeantwoordenVerwijderen