Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 25 februari 2022

Terug!

En dan is zo'n midweekje al weer voorbij! Vanmiddag waren Miriam en ik rond 1 uur weer terug en het zal je misschien niet verbazen dat ik 10 minuten later al weer achter de toonbank stond. Welkom thuis 😁.

We zijn de afgelopen week een paar dagen naar de Veluwe vertrokken en hebben daar ontzettend genoten. Zeker met een winkel naast het huis is het vaak lastig afsluiten van het werk. Ali was best stellig in zijn overtuiging dat ik maar eens weg moest gaan en Miriam wou graag mee. Het was echt heerlijk om even winkelloos, werkloos, telefoonloos en mailloos te zijn. We hebben tussen de buien door heel veel gewandeld.


Overigens konden we niet overal terecht na 3 stormen, het had aardig huisgehouden op de Veluwe.


Naast heel veel natuur deden we ook wat cultuur en bezochten we het Kröller-Müller museum op de Hoge Veluwe. Dat stond al lang op mijn verlanglijstje maar het was er nog nooit van gekomen.


Natuur en cultuur liggen daar naast elkaar en we spotten nog wat wild.


 

De woensdag was een cadeautje! De lentezon die prachtig opkwam in het koude, vochtige bos en door alle kieren en gaten scheen. We voelden de kracht van de zonnestralen al en we liepen die dag echt kilometers lang door het bos.




En als je goed keek zag je overal het prille begin van de lente!


En met een dekentje was het zelfs een uurtje goed te doen op het terras.
Die vitamine-D shot hebben we weer te pakken!


Verder vooral gewoon rustig aan gedaan, niets moest en dat was heel fijn. Toen de nieuwsberichten over Oekraïne binnendruppelden kwam alles sowieso in een ander perspectief te staan. Dus toen we vanmiddag weer thuiskwamen was het ook weer Oost West, thuis best! Heel fijn om weer gewoon aan het werk te mogen gaan, morgen ben ik weer de hele dag present.


En die storm in mijn hoofd? Eunice was er niks bij. Miriam heeft elke zin een keer of 2 moeten herhalen voor ik haar verstond..... het wordt nu echt wat problematisch in de communicatie. Gelukkig mogen de mondkapjes af en kan ik weer liplezen! En ik hoop dat je wat geduld met me hebt in de winkel als je je vraag een keer moet herhalen of als ik een onmogelijk antwoord geef op je vraag omdat ik je verkeerd heb verstaan. Tot morgen!






6 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's van jullie uitje. Ziet er fijn uit!
    Succes met de storm in je oren. Vervelend lijkt me dat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een prachtige foto's en vooral veel sterkte met alles

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben. Jammer dat de storm in je oren niet is gaan liggen. Sterkte daarmee hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je zulke goede dagen hebt gehad. Jammer dat het geen stilte in je hoofd heeft opgeleverd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo, jij hebt het duidelijk fijn gehad! En nu maar lang nog nagenieten!

    BeantwoordenVerwijderen