zaterdag 2 oktober 2021

Voorpret

Het is koud buiten, het miezert. Het Engelse woord "drizzle" is het perfecte woord voor dit weertje. Je wordt er zeiknat van, dus vanaf half 2 zit ik een beetje te gapen en te dommelen: geen kip meer te zien in de winkel - en geef ze eens ongelijk ūüėĀ. Maar het deert me niets want ik heb voorpret. De wetenschap dat ik morgen geen wekker hoef te zetten om kwart voor 6, dat de regen hard tegen het raam klettert en dat ik dan nog eens lekker kan omdraaien, ... de voorpret is al de helft van het genieten, he?

Foto en patroon: AlaSascha

Nu het zoveel kouder wordt, is het weer tijd voor dekentjes in alle soorten en maten. Sascha bracht deze week een nieuw patroon uit van een dekentje. Een deken van blokjes die je onderweg in elkaar haakt, je hoeft dus niets te naaien en zelfs heel weinig draadjes weg te werken achteraf.

Je begint in de hoek met slalommen en kunt zo gaandeweg bepalen hoe groot de deken wordt, hiervoor vindt je ook uitgebreide tips en informatie in het patroon. Je kunt de deken dus ook met allerlei verschillende garens en bijpassende haaknaald haken. Kies je favoriete garen of kleuren (of je restjes) en aan de slag.Het Nederlandse patroon is te koop via de website van Sascha en in onze stenen winkel. Maar d√≠e sluit dus een weekje! Om mezelf te beschermen heb ik dus ook de webshop even gesloten. Beiden gaan weer open vanaf woensdag 13 oktober. Tot dan..........


3 opmerkingen:

  1. Mijn verrassingwolletje is binnen en het is prachtig hoor. Dank je.
    Fijne vakantie! Groetjes, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag het op FB voorbijkomen. Zo leuk met die blokken. Weinig draadjes is natuurlijk altijd handig.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...