dinsdag 19 oktober 2021

Herhaling

Over een paar maandjes is het al 10 jaar dat ik via dit blog mijn verlanglijstje de wereld in gooi. Met een gemiddelde van ongeveer een blogpost per dag zijn er al ruim 3500 berichtjes geschreven. Bizar idee, hoor. Soms krijg ik vragen over blogposts van jaren geleden. Sommige links werken niet meer, garen is uit de collectie of mensen hebben alleen een afbeelding gepind op pinterest en komen dan via, via weer bij mij uit. Soms moet ik mezelf wel eens googlen omdat ik een bericht niet meer terug kan vinden ūüėā.

Het gebeurt ook vaak genoeg dat ik ook patronen weer vergeten ben. Mijn wensenlijst groeit veel, veel harder dan wat ik maken kan. Zo kwam ik vanavond dit patroon weer tegen en met de komende herfst voor de boeg kan deze zeker nog een keer in de herhaling!


Deze prachtige, stoere sjaal zit vol met kabels. Hij is gebreid met Durable Forest, een mix van merinowol, zijde en acryl. Het patroon is van Wieke en is te koop via Ravelry in het Engels en Nederlands.


De Durable Forest vind je in de webshop, maar je kunt ook heel goed voor ander (dun) garen kiezen. Sokkenwol (4- of 6 draads), Felted Tweed of die superzachte Lang Alpaca Soxx is zeker ook een optie!
Je hebt ca 1000 meter nodig maar uiteraard kun je de sjaal zo lang maken als je zelf wilt.


Morgen is de winkel weer geopend vanaf 9.00 uur!


3 opmerkingen:

 1. Dat is een hele mooie sjaal en idd heel stoer.
  Ik heb ook wel eens patronen opgeslagen en als ik die dan aanklik, in bijv. Pinterest, dan kan het wel eens zo zijn dat het patroon niet meer actief is. Gevolg van veel opslaan en niet mee doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn heel veel blogs en je hebt inmiddels heel veel inspiratie gedeeld!
  Dit is ook weer prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoere sjaal! Leuk!
  Wat veel blogberichten zijn dat ... Een paar op herhaling is helemaal niet erg hoor. Heb ze niet allemaal gelezen ;-) Herhaling is de kracht, zegt men ...

  BeantwoordenVerwijderen