Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: De winkel is vanaf 3 maart open op afspraak! Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

vrijdag 24 juli 2020

Voor de kleine

Weet je het nog? Vorig jaar rond deze tijd? Toen we smoorden bij 40 graden? We stelden toen een Tropenrooster in omdat de bij het uitspreken van het woord "wol" iedereen al tegen de vlakte ging 😁.
Gelukkig is het deze zomer héérlijk haak- en breiweer en ik durf best hardop te zeggen dat er al leuke winterwol binnen is gekomen. 
Maar misschien hou je het 's zomers toch liever bij wat kleine projectjes die je makkelijk meeneemt in de tuin of naar de camping. Dan is dit nog wel een schattig ideetje:


Dit schattige babyvestje is een snoepje! Het patroontje heet Precious Emilia en is gratis te vinden bij Garnstudio


Morgen ben ik zelf weer in de winkel van 9.00 - 16.00 uur! 

1 opmerking:

  1. Wat een lief vestje. Helaas geen kleintjes in minn omgeving of op komst.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...