Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 24 juli 2020

Voor de kleine

Weet je het nog? Vorig jaar rond deze tijd? Toen we smoorden bij 40 graden? We stelden toen een Tropenrooster in omdat de bij het uitspreken van het woord "wol" iedereen al tegen de vlakte ging 😁.
Gelukkig is het deze zomer héérlijk haak- en breiweer en ik durf best hardop te zeggen dat er al leuke winterwol binnen is gekomen. 
Maar misschien hou je het 's zomers toch liever bij wat kleine projectjes die je makkelijk meeneemt in de tuin of naar de camping. Dan is dit nog wel een schattig ideetje:


Dit schattige babyvestje is een snoepje! Het patroontje heet Precious Emilia en is gratis te vinden bij Garnstudio


Morgen ben ik zelf weer in de winkel van 9.00 - 16.00 uur! 

1 opmerking:

  1. Wat een lief vestje. Helaas geen kleintjes in minn omgeving of op komst.

    BeantwoordenVerwijderen