Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: Helaas is ook onze winkel per direct gesloten i.v.m. de Lockdown tot 9 februari 2021. Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 18 juli 2020

Zomerstreepjes

Het is onmiskenbaar: vakantietijd. Niet dat iedereen vakantie heeft maar het is wel héél véél drukker op ons eilandje - misschien nog wel drukker dan andere jaren (aaargghhh...... die supermarkt!). Gelukkig zitten wij aan de "goede kant", weinig toeristen en volop rust. Niks mis met een vakantie-in-de-tuin!

Op het www vond ik nog een leuk vakantie-patroon voor een zomers streepjeskussen. Voor op je tuinbank, gemaakt van restjes (die je uiteraard bij ons kunt aanvullen 😉):
Je kunt het zo bont maken als je wilt (of juist niet). Het patroon kun je in verschillende talen hier downloaden. 
Fijn weekend allemaal - wij zijn woensdag weer open!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...