Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: Helaas is ook onze winkel per direct gesloten i.v.m. de Lockdown tot 9 februari 2021. Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

zaterdag 11 juli 2020

Vol

Tussen de bedrijven door heb ik weer aardig wat bijgevuld in de winkel vandaag, het ligt weer lekker vol. Van unicat is er echt weer voor elk wat wils en ook de Bobbiny ligt weer op zijn plek:


Er ligt een inspirerend boekje bij!


Ook dunner Macramé-garen is er weer:


En ik haalde een lading handgeverfde sokkenwolletjes van het droogrek:Zo ben ik weer klaar voor volgende week.
Woensdag is de winkel weer open.......
fijne zondag, allemaal!

3 opmerkingen:

  1. Nou zo te zien kun je er weer even tegenaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is er ook al bij voor Fluitje van een cent sjaal

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het dikke Bobbiny katoen garen is zo leuk! Ik heb er een vrolijk gekleurde poezenmand mee gehaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...