Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 10 juli 2020

Beatrice

Al eerder schreef ik het: het is altijd even omschakelen als ik op vrijdag rond half 4 de winkel binnenstap. Met mijn hoofd nog in de sferen van zorgplannen en medicijnlijsten en ondertussen mijn handen graaiend in de dozen wol die deze dag bezorgd zijn om nog snel wat pakjes op de post te kunnen doen. Maar het is weer gelukt! Met het plezier van het eerste warme bakje koffie van de dag kan er veel en er zijn in elk geval een heleboel pakketjes voor Vestje Saartje op de post gegaan! Morgen pak ik de grote doos Bobbiny-koorden wel uit plus nog wat macramé-garens. 
Ook de kast met LangYarns Milton is weer wat bijgevuld, zodat ik dit heerlijke sjaaltje weer eens kan aanbevelen in verschillende kleurtjes:


Dit zijwaartse sjaaltje is een fijn vakantie-projectje. Het patroontje heet Beatrice en is niet al te moeilijk, de kleurtjes komen vanzelf en het garen voelt heerlijk. Bij dit sjaaltje moet je alleen maar kunnen tellen tot 4, dat moet nog lukken 😉! Je breit zijwaarts en je kunt eigenlijk stoppen wanneer je wilt. Met 2 strengen heb je een fijne sjaal voor op een truitje of shirt en met 3 brei je een royale omslagdoek. Helemaal niet verkeerd in deze Hollandse zomer.


Er zijn wat kleuren uit het assortiment gegaan en weer wat nieuwe kleuren erbij, ik zette het op een rijtje in de webshop
Het garen: 37% katoen, 36% acryl en 27% viscose, een heerlijke mix - ideaal voor de zomer. (100 gram/290 meter) € 9,95 per streng van 100 gram.
Natuurlijk kun je dit garen ook prima haken!


Wil je het patroontje ontvangen bij je bestelling? Schrijf dan "Beatrice" bij de opmerkingen in je bestellen.

En nu? Even he-le-maal niks doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten