Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 22 juli 2020

Bezig

Het zal je niet verbazen, ik ben best "bezig" deze dagen. Maandag belde manlief of ik even langs de moestuin wilde rijden toen ik van mijn werk naar huis reed. Het was iets te veel voor op de fiets:


Tja, dat was inderdaad wel iets teveel (van het goede). Afijn, het is weer allemaal opgegeten, verwerkt, gewassen, ingevroren, weggegeven enzovoorts. Dinsdag - jawel, mijn vrije dag - ging voorbij met bestellingen, huishouden, administratie en allerlei andere ongein en het was pas in de avond dat ik tijd had voor deze soep:


Morgen is dat wel droog, hoor! Dus ligt er weer een leuke stapel op de toonbank 😉. En toen werd er nog wat bezorgd: een deel van de wintercollectie is binnen - en nee, nog lang niet in het schap. Maar mijn handen jeuken!


En hier wordt ik zooooo vrolijk van:



En deze dan? Deze komt van de week zéker aan de beurt, dit is een pláátje!



Maar eerst nog wat uitpakken.....


En vanavond nog maar wat kliederen mer kleurtjes!
Ik ben onder de pannen 😉



Geen opmerkingen:

Een reactie posten