Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: Helaas is ook onze winkel per direct gesloten i.v.m. de Lockdown tot 9 februari 2021. Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 22 juli 2020

Bezig

Het zal je niet verbazen, ik ben best "bezig" deze dagen. Maandag belde manlief of ik even langs de moestuin wilde rijden toen ik van mijn werk naar huis reed. Het was iets te veel voor op de fiets:


Tja, dat was inderdaad wel iets teveel (van het goede). Afijn, het is weer allemaal opgegeten, verwerkt, gewassen, ingevroren, weggegeven enzovoorts. Dinsdag - jawel, mijn vrije dag - ging voorbij met bestellingen, huishouden, administratie en allerlei andere ongein en het was pas in de avond dat ik tijd had voor deze soep:


Morgen is dat wel droog, hoor! Dus ligt er weer een leuke stapel op de toonbank 😉. En toen werd er nog wat bezorgd: een deel van de wintercollectie is binnen - en nee, nog lang niet in het schap. Maar mijn handen jeuken!


En hier wordt ik zooooo vrolijk van:En deze dan? Deze komt van de week zéker aan de beurt, dit is een pláátje!Maar eerst nog wat uitpakken.....


En vanavond nog maar wat kliederen mer kleurtjes!
Ik ben onder de pannen 😉Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...