Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdagvan 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************

LET OP: Helaas is ook onze winkel per direct gesloten i.v.m. de Lockdown tot 9 februari 2021. Je kunt ons altijd bereiken via info@blij-dat-ik-brei.nl of telefonisch op de normale winkeltijden. Uiteraard kun je altijd terecht in onze webshop.

woensdag 15 juli 2020

Chaos.....

Het kan aan de tijd van het jaar liggen, misschien ook aan mij, misschien een beetje aan het hoge ADHD-gehalte in onze familie maar het is hier Chaos. Wanorde. Rommel. Zooitje. En dan vooral in mijn hoofd en achter de schermen. Niets gaat zoals ik wil - niet altijd verkeerd hoor - en ik geef er maar gewoon aan toe. Go with the flow, deze weken....
Het bloggen staat op een ietwat lager pitje. De winkel, het andere werk, de kinderen, de moestuin, de administratie, het huishouden, alles vraagt zo zijn aandacht en ik ben nog op zoek naar dat zakje extra tijd. 

Dus meld ik zo terloops maar even dat er 6 prachtige kleurtjes sokkenwol zijn binnengekomen van Kaffe Fassett, kleurrijk dus!


Dat er weer een flinke stapel Zeeuws Schortenbont is binnengekomen, én nog een rolletje rood! Er zijn van de zwartwitte stof nog maar 3 motieven leverbaar maar ik ben al weer helemaal gelukkig dat deze weer op voorraad zijn.


Dat het prachtige patroon van de Victoriaanse sjaal van Sascha nu los verkrijgbaar is in onze winkel en in onze webshop!
Geweldig met een bol Unicat, maar zéker ook met ander garen.
Ans maakte deze met onze handgeverfde merino met een tweed-spikkeltje erin:


Die wol had ik je graag willen laten zien maar telkens als er wat strengen droog zijn en op de toonbank liggen om gelabeld te worden vliegen ze de winkel al uit voor ik ze op het rekje heb kunnen hangen.


En deze 15 kilo wol moet eigenlijk nog ook nog een kleurtje.... Dus lieve lezers, ik hou het kort 😉!


Ik ga eerst het aller-, allerleukste karweitje doen: de BTW-aangifte. En morgen weer fris en fruitig in de winkel. Gaat goed komen...........

4 opmerkingen:

 1. Doe maar rustigaan Jeanet of je holt jezelf voorbij en binnen de kortste keren heb je gezondheidsproblemen en dat is het niet waard, het komt allemaal wel! We begrijpen best dat je nu minder tijd hebt met je baan en alles errond en je zal er heus geen klanten door verliezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach Rita, het is meer van hetzelfde :-) Ik kan tegen een stootje en ik ben het gewend.

   Verwijderen
 2. De btw-aangiste, altijd weer een opluchtig als die de deur uit is. En dan heb ik geen winkel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Never a doll moment bij jullie volgens mij. Sterkte en succes hoor.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...