Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 16 juli 2020

Kamer

Het is al bijna een jaar geleden dat dochterlief vertrok voor een opleiding naar het - voor ons - hoge noorden. Helaas was de opleiding niet wat ze ervan had verwacht en gehoopt en ze trok per 1 februari weer bij ons in. Een baantje werd gevonden, Corona kwam langs, baantje was weer verdwenen en zo vlogen de maanden voorbij. Gelukkig werden er nieuwe plannen gemaakt en Miriam gaat in september weer opnieuw beginnen met een andere opleiding - jawel, weer in Zwolle.

(vorig jaar: sleutelen aan de kasten)


Omdat de eerste opleiding vol zat met internationale studenten kreeg ze een kamer toegewezen maar nu is ze al maanden op zoek naar een nieuwe kamer. Dat blijkt nog niet mee te vallen!
"Even hospiteren" is vanuit Zeeland een dagtaak - en bovendien best een prijzige onderneming zonder studentenpas of goedkope treinkaartjes. Dit heeft ze nu een paar keer gedaan maar helaas ging de kamer dan naar een van de andere 20 studenten die langskwamen. Heen en weer reizen is straks natuurlijk geen optie (enkele reis is ruim 3½ uur) dus doe ik een oproep aan lezers in Zwolle of naaste omgeving: 
Wie weet er een kamer voor Miriam voor het volgende studiejaar? Ze zou het liefst met een paar andere studenten samenwonen.

Neem gerust contact met ons op (bel/mail maar naar de winkel, wij sturen het wel door naar haar).



1 opmerking:

  1. Hoi! Ik ga m'n oren en ogen openhouden en als ik een tip heb voor een kamer dan horen jullie ervan! Ik zit wel niet zo in die studentenwereld, maar woon wel in Zwolle. Groetjes en succes

    BeantwoordenVerwijderen