Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 28 augustus 2017

Olivia

Op een dag als vandaag moet je er nog even niet aan denken maar voor de komende periode zou je 'm best eens nodig kunnen hebben. Deze versie van de prachtige kol Olivia wil ik jullie niet onthouden.


Het is al weer ruim anderhalf jaar geleden dat we deze prachtige kleur Unicat Rafiki lanceerden voor Miriam's Afrika project. Jullie reageerden massaal en kindlief kon naar Kenia met een hele grote donatie voor het project. De kleur - die speciaal voor Miriam's reis werd gemaakt - was maar tijdelijk leverbaar maar ondertussen weer volop te krijgen door de aanhoudende vraag naar deze kleur 😊.


Ik heb al zoveel mooie dingen voorbij zien komen, maar deze kol steekt er voor mij echt bovenuit!
Hij is gehaakt door Aly en gefotografeerd op onze brei- en haakavond (we beginnen weer op donderdag 7 september). Een bol Unicat Rafiki is gecombineerd met 3 bollen Schachenmayr Merino 120 (`a € 4,95) en het donkere rood maakt de kleur van de kol nóg dieper!


Het gratis patroon van deze kol Olivia vind je terug op het blog van Jellina, die 'm eerst maakte van de kleur Denim Sanddorn en een bol Regia-6 Jeans:

Foto

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!
Deze maakte Leny, met een bol Boerentuin en mosgroen accent.

Kol van unicat kleur Rozentuin met een vleugje Softfun. Patroon Olivia van Jellina

Zaterdag liet ik een foto zien met de kleuren unicat die er nog staan. Wil je een Rafiki-kleur bestellen? Mail dan even. Deze week plaats ik weer een nieuwe bestelling.
Geniet van deze prachtige nazomerdag!






1 opmerking: