Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


vrijdag 18 augustus 2017

Inspiratie

Vandaag geef ik jullie alleen een plaatje, gewoon ter inspiratie. Om te laten zien wat kleur doet. Duik je restjesbak nog maar eens in.......en durf te combineren!

Van Ravelry (waar weinig meer informatie is te vinden dan dit plaatje)

Bedenk wel dat een sjaal in tricotsteek ALTIJD gaan krullen, dus brei óf in het rond met dun garen, of kies bijvoorbeeld een reliefsteek zoals gerstekorrel:

Gradient Cowl in Line Weight | Purl Soho

Foto en idee: PurlSoho

't Is maar een kort blogje vandaag, gauw het atelier klaarzetten voor morgen , cake bakken, opruimen!
Zie ik je morgen? Kom gezellig langs, de koffie en thee staan klaar.2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...