Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


zaterdag 19 augustus 2017

Gezellig!

Tjonge, wat was dit een heerlijk begin van een nieuw haak- en breiseizoen! Een heerlijke, drukbezochte middag vol met inspiratie, veel lachen en kletsen, cake eten en boekjes en knuffels bekijken.


Monique had alle knuffelbengels uit het nieuwe boekje meegenomen en was de hele middag druk bezig om alle mogelijkheden van de verschillende patronen uit te leggen.


Maar ook de bungelbengels uit de eerdere boekjes waren er (hier gezamelijk voor de cake) en kregen hun welverdiende belangstelling van de verschillende haaksters die langs kwamen.
De boekjes zijn vanaf nu volop verkrijgbaar in onze winkel. En wat altijd spontaan op dit soort middagen gebeurt: een spontane kruisbestuiving van ideeën, tips, werkstukken en inspiratie!
Wat een heerlijke gezelligheid - dat belooft een heerlijk nieuw handwerkseizoen....
Nu eerst maar weer even bijkomen in het weekend en volgende week weer volop nieuwe ideeën.


Monique, heel hartelijk dank voor je komst.
Fijn weekend!2 opmerkingen:

  1. Het was idd heel gezellig. Leuk om Monique te leren kennen en te horen hoe het allemaal begonnen is.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...