Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 3 augustus 2017

Voorpret

Stiekem ben ik een beetje aan het aftellen, nog 2 dagen werken en dan echt een weekje de toko dicht.
Hoewel ik ontzettend veel plezier heb in mijn werk is het gewoon heerlijk om één weekje in het jaar niet te hoeven. Helemaal loslaten kan ik het natuurlijk niet maar ik ga het wel proberen.
Ondertussen heb ik al wel ideeën, plannen, leuke projectjes voor na ons weekje vrij. Er komen zulke leuke bolletjes binnen en er zijn zoveel leuke patronen in de maak! Er komen nieuwe boekjes uit en zo heb ik 2 keer voorpret. Vakantie-voorpret en straks-weer-beginnen-voorpret 😁.

Deze geef ik jullie alvast mee, ik vond het idee op Ravelry.
Het patroon is te koop in Engels, maar met een schema is dit prima te doen!Dit is toch heerlijk, zo'n grote, royale doek met een prachtig repeterend patroon, om je helemaal in te wikkelen als het weer frisser wordt. Kies voor een heel zacht, mooi garen, bijv. een zachte merino, alpaca of een mooie mix. 


De sjaal is aan beide zijden mooi en wordt in 3 maten beschreven. Verder is dit prachtige patroon ook prima geschikt voor een dekentje of een kussen!

Foto's: Ravelry
Patroon: Rossini
7 opmerkingen:

 1. Ik wens je een hele fijne vakantie toe. Lekker genieten samen met je gezin. Eigenlijk jammer dat het maar een week kan zijn. Je verdient er veel meer! Dank je wel voor alle mooie patronen en ideeën! Groetjes uit Amsterdam, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast een hele fijne vakantie Jeanet, dat hebben jullie dubbel en dik verdiend!! Geniet ervan want het zal snel voorbij zijn. Dankjewel voor alles!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voorpret is altijd leuk. Geniet er maar lekker van. Fijne vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. fijne vakantie Jeanet, voor jou en je gezin. geniet ervan, het is zo weer om.

  Liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Definitely great sort of knitting!!!! Congratulations! I'll try to manage one for each of my Daughters- in winter of course- can't start at these summer temperatures

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...