Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 2 augustus 2017

Pauwenveren

Zin om een bijzonder krukhoesje te haken? Dan is dit een mooie!


Het is helemaal geïnspireerd door de kleuren van een pauwenveer. Het patroon komt van TheCuriosCraftroom en het patroon bestel je bijv. via Etsy


Ben je net als Christa helemaal weg van pauwenveren? Dan kun je je hart ophalen op haar blog waar je deze veren overal terug ziet komen! Even een mini-veertje uitproberen?

Het patroon van dit mini-veertje vind je hier terug (gratis, Nederlands), uitgebreide beschrijving met foto's.

Jeroen Pauw – Rift Vallei, Kenia | Columbus Travel

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...